Hvordan finne kliniske studier

Vi vet at det kan være utfordrende å finne frem til aktuelle kliniske studier fordi søkebasene ofte er kompliserte og bruker vanskelige medisinske ord og uttrykk. MED.hjelper ønsker å utvikle en god og brukervennlig søkebase som vanlige folk forstår. Det vil ta litt tid før denne søkebasen er på plass, så foreløpig henviser vi til de søkebasene vi mener er de beste per i dag.

Søk etter kliniske studier

Nedenfor finner du en oversikt over nettsider hvor du kan utforske og søke selv etter kliniske studier. Vi oppfordrer deg til å prøve disse. På sidene kan du finne viktig informasjon om hvilken fase studien er i og hvor studien foregår. Det kan være lurt å prøve å søke i litt forskjellige søkebaser, fordi ingen av dem er helt komplette.

Clinical Trials

En søkeplattform der du kan søke etter kliniske studier i hele verden.

Vi vet at å søke etter kliniske studier kan være utfordrende, og har derfor laget en veiledningsvideo fra Clinical Trials som har den mest komplette søkebasen i dag, for å hjelpe deg komme et steg nærmere å finne ett klinisk studie.

Helsenorge

Oversikt over studier som pågår i Norge på helseforetak (ikke primærhelsetjenesten). (Denne siden inneholder dessverre ikke alle studiene som pågår i Norge ennå).

Kontaktpersoner

Tone Skår, prosjektleder
tsk@visinnovasjon.no

Kjell-Morten Myhr, Senterleder Neuro-SysMed
kjell-morten.myhr@helse-bergen.no

Neuro-SysMed

Kjell-Morten Myhr, Senterleder Neuro-SysMed
kjell-morten.myhr@helse-bergen.no

Haukeland universitetssjukehus, Gamle Hovedbygg
Jonas Lies vei 71
5053 Bergen

Neuro-SysMed

Følg oss

Dette nettstedet bruker cookies for å samle inn anonymisert brukerstatistikk slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen og relevant innhold. Les mer